Inschrijven? – Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk Middenmeer – Middenmeer
Oester 31 1775 JH Middenmeer Tel:0227-501456 0227-502959
Header afbeelding

Inschrijven?

Als u zich wenst in te schrijven, vragen wij u om onderstaande GOED te lezen en ALLE stappen te doorlopen.

  1. Als u zich wilt inschrijven, moet u op de praktijk langskomen. U kunt ook eerst een kennismakingsgesprek plannen alvorens u zich definitief inschrijft.
  2. U dient uw oude huisarts* op de hoogte te stellen en hen te verzoeken uw dossier naar ons op te sturen. Zonder uw dossier kunnen wij u niet goed van dienst zijn. Wij kunnen u NIET INSCHRIJVEN als u zichzelf niet uitschrijft bij uw vorige huisarts.
  3. Wij vragen u om een kennismakingsgesprek te plannen bij een van de huisartsen. Dit doen wij omdat wij graag onze patiënten persoonlijk leren kennen en u de kans willen geven om ons te leren kennen. Ook is er ruimte om uw visie op gezondheidszorg met ons te delen en om eventueel zaken uit uw voorgeschiedenis bij ons onder de aandacht te brengen.

* Let op: bij verhuizingen binnen de Wieringermeer verzoeken wij u om eerst het gesprek met uw huidige huisarts aan te gaan over de continuering van de zorgverlening, omdat wij allen hechten aan continuïteit van zorg, en alle drie de praktijken met hun dekkingsgebied de gehele Wieringermeer bestrijken. In geval van een klacht of conflict is het extra waardevol om het gesprek aan te gaan omdat de praktijk leert dat er vrijwel altijd misverstanden een rol spelen en zorg nu eenmaal maatwerk is waarin wel eens meningsverschillen een rol spelen. Een goed gesprek lost dit bijna altijd op en wordt door alle artsen op prijs gesteld.