Coronavirus – Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk Middenmeer – Middenmeer
Oester 31 1775 JH Middenmeer Tel:0227-501456 0227-502959
Header afbeelding

Coronavirus

CORONA BELEID (polski: patrz poniżej)

Om aan de 1,5m-maatregelen te voldoen, moeten wij nog steeds rekening houden met niet teveel mensen tegelijk in onze wachtkamer. Hierdoor kan het soms even duren voor u een spreekuurafspraak krijgt. Wij houden uiteraard rekening met de spoedeisendheid van een hulpvraag. Neem een mondneuskapje mee als u naar de praktijk komt, voor in de wachtkamer of aan de balie.

Bij klachten van hoesten, verkoudheid, benauwdheid: kom NIET zomaar naar de praktijk.

Bij milde klachten: bel GGD voor coronatest. Bij hevige klachten: bel ons zodat wij kunnen beoordelen of u door een huisarts beoordeeld moet worden. Ga NIET met luchtwegklachten in de wachtkamer zitten maar wacht buiten / in de auto, dan halen wij u daar op.

Kijk voor informatie over de uitbraak van het Coronavirus op:

ZAPOBIEGAMY ZARAŻENIU KORONAWIRUSEM

Jeżeli masz jakieś dolegliwości dróg oddechowych
(kaszel, kichanie, katar)
nie przychodź do przychodni
skontaktuj się najpierw telefonicznie 0227-501456

 

Op deze pagina vindt u de laatste informatie en adviezen over het coronavirus. De informatie is afkomstig van het RIVM en Thuisarts.nl.

Zelftest: Corona-vragentest

Heb ik corona, wat moet ik doen? De corona-vragentest geeft u op een makkelijke manier informatie en advies over corona. De test is gemaakt door het Nederlands Huisartsen Genootschap, de wetenschappelijke vereniging van huisartsen in Nederland.

Start de test

Thuisarts.nl

Veel informatie kunt u vinden op de website Thuisarts.nl. U leest daar bijvoorbeeld wanneer u de huisarts moet bellen en wat u kunt doen om besmetting te voorkomen.
Ga naar thuisarts.nl

Landelijk informatienummer

Van 08:00 tot 20:00 uur kunt u met al uw vragen over corona terecht bij het landelijke informatienummer van het RIVM: 0800-1351

0800-1351 Bel informatienummer

Overige nuttige links

Uitleg over het coronavirus. In makkelijke taal.